Om Oss

Mitt namn är Ulf Augustinsson, jag har ca 27års erfarenhet inom måleri och färg. Jag är utbildad målare med Gesällbrev. Jag gick ut målarlinjen 1992 i Ljungby.

Sedan dess har jag mestadels jobbat som anställd målare på 2 olika firmor. ( Bertil Nilsson måleri Ljungby, Klintebergs färg & Golv Markaryd) Men även:

Ett halvårs praktik på en färgfabrik i Markaryd (HT-Färg) vilket var mkt lärorikt, då jag lärde mig om olika färgers uppbyggnad.

Jobbat 8mån som Försäljare/färgansvarig på en Bygghandel (Balkheds i Markaryd) med Caparol färg.

Jobbat kvällar/helger samt flertal semesterveckor som färgförsäljare i Beckersbutik både i Markaryd och Båstad.

Men sedan mars 2011 kör jag egen firma.

Så jag tycker att jag har väldigt bra kunskap om olika färgfabrikat och färgtyper. Jag arbetar bara med dom bästa färgerna för just ert objekt. Jag använder mestadels färger ifrån Caparol, Beckers och Flügger. Vilka jag anser håller mkt hög kvalite!

Jag utgår ifrån Halmstad men mitt arbetsområde sträcker sig normalt utmed E6 söder och norr samt väg 117 mot markaryd. Men jag tar givetvis på mig jobb överallt om det går att lösa!  Mars -12 anställde  jag en målare i markaryd. Han heter Jonas Nilsson o har ca 22års erfarenhet som målare, idag utgår Jonas ifrån Mellbystrand. Från och med april -20 är vi nu 3 målare i firman, då Sara Engblom har anslutit sig hon utgår ifrån Markaryd. 

Jag har givetvis F-skatt! Och försäkringar. Så att både du och jag kan känna oss trygga!

Jag har ett mkt nära samarbete med HGK måleri i Markaryd, som drivs av Henrik "Åland" Karlsson, Timsfors måleri som drivs av Joakim Håkansson samt Isakssons måleri som drivs av Andreas Isaksson. På detta vis kan vi ta på oss lite större jobb, utan att behöva vara rädda att inte klara tidsplaner och så!